1 ارسال در این موضوع قرار دارد

کسب و کار موفق صنایع غذایی همواره یکی از موضوعات مورد علاقه برای کارآفرینان است. این موضوع نوع خاصی از ویژگی یک شخص را لازم دارد، که بتواند مهارت های کاربردی و دانش را در صنعت غذای خود بسازد و سپس آن را به یک کسب و کار سودآور تبدیل کند. با این وجود، با بررسی کارآفرینان موفق، بارها و بارها دیده ایم که زمانی که ترکیب مناسب کار و اشتیاق در یک صنعت خاص همراه شود، موفقیت چیزی اجتناب ناپذیر است. در ادامه با 10 کارخانه دار موفق در حوزه ی مواد غذایی در ایران آشنا خواهیم شد

 

1- جواد مدلل (گروه صنعتی مدلل)

3ca1af0bdbfc.jpg

مدلل ها کارآفرینانی در کرمانشاه هستند که عمده فعالیت انها در حوزه صنایع غذایی است. مدلل ها را به عنوان پدر صنعت کرمانشاه نیز میشناسند. کارخانجات روغن نباتی نازگل ، سیمان سمان غرب و آب معدنی دالاهو متعلق به این خانواده میباشد که توسط جواد مدلل و برادرش ناصر مدلل مدیریت میشود. نزدیک به 60 تا 70 درصد روغن های خوراکی تولیدی کشور توسط این شرکت در ایران عرضه میشود.

2- شاهرخ ظهیری (صنایع غذایی مهرام )

df9a0bf7a30d.jpg

شاهرخ ظهیری مرد ملایری صنعت غذا که عنوان پدر این صنعت را نیز به او داده اند،  مهرام را در سال ۱۳۴۹ راه اندازی کرد، میگوید این کارخانه را با یک میلیون تومان و ۱۳ کارگر و پرسنل ایجاد کرد و آن را به جایی رساند که سالها بعد طعم محصولاتش را اکثر ایرانی های داخل چشیدند و حتی شهروندان خارج از ایران هم برای آن پول پرداخت کردند.ظهیری حتی توانست محصولات مهرام را به ایالات متحده آمریکا صادر کند.

3- علی خسرو شاهی (گروه صنعتی مینو)

1810da62952b.jpg

گروه صنعتی مینو نام یک شرکت ایرانی مستقر در خرمدره است که در سال ۱۳۳۸ خورشیدی توسط  مرحوم علی خسروشاهی بنیان نهاده شد و در ۱۶ آبان همان سال فعالیت تولیدی خود را با تأسیس شرکت صنعتی پارس مینو آغاز کرد. و هم‌اکنون با تولید انواع بیسکوئیت، شکلات، دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور فعالیت می‌کند. گروه صنعتی مینو در حال حاضر به صورت هلدینگ و زیر نظر شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان اداره می‌شود که متشکل از ۱۲ شرکت حقوقی مستقل است. تا سال ۱۳۵۷ مدیریت کارخانه به عهده علی خسرو شاهی بود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار سازمان صنایع ملی ایران قرار گرفت؛ و از سال ۱۳۸۰، ۵۱ درصد سهام به شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان واگذار گردید.برند مینو در سال ۱۳۹۲ در دهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران به عنوان یکی از ۱۰۰ برند برتر ایران شناخته شد.

4- برادران رو چنگ (کارخانه ایستک )

a8b2f81c25df.jpg

ایستک نام یک برند ماءالشعیر در ایران می‌باشد که توسط شرکت‌های آرپانوش و خورشید زریوار تولید می‌شود.مالک ایستک  برادران رو چنگ میباشند،این شرکت ابتدا در سال ۱۳۸۲ در رشت استان گیلان شروع به تولید کرد سپس این شرکت در سنندج مرکز استان کردستان یک کارخانه افتتاح کرد.این شرکت محصولات خود به 31 کشور در جهان ارسال میکند که مهم ترین آنها آمریکا،انگلستان، آلمان ، ایتالیاو کانادا میباشد.

5-غلامعلی سلیمانی (شرکت کاله )

9d3544005588.jpg

فراورده‌های لبنی کاله شرکت ایرانی تولید فراورده‌های لبنی است که مرکز آن در آمل، مازندران قرار دارد. این شرکت که بزرگترین شرکت مجموعه کمپانی سولیکو است در سال ۱۳۶۹ به دست غلامعلی سلیمانی در آمل تأسیس شد. این شرکت فراورده‌های لبنی مانند انواع شیر به همراه مکمل‌های آن، کره، پنیر، ماست، دوغ تولید می‌کند.
اولین محموله لبنیات شامل هشت نوع پنیر شرکت کاله به آمریکا صادر شده و علاوه و بر لس آنجلس در فروشگاه‌های ایالتهای واشینگتن، شیکاگو، نیویورک، بوستون و هیوستن با استقبال آمریکایی‌ها مواجه شد.

6-ایوب پایداری (صنایع غذایی میهن )

                                                                                     485fec10fbe5.jpg

مجتمع صنایع غذایی میهن مجموعه ای ایرانی است که در سال ۱۳۵۴ خورشیدی توسط برادران پایداری در شهر اسلام‌شهر واقع در استان تهران پایه‌گذاری شد. این مجموعه یکی از بزرگترین تولیدکنندگان بستنی و لبنیات در کشور محسوب می‌شود که با نیروی انسانی بالغ بر ۱۴۰۰۰ نفر به فعالیت خود در این عرصه ادامه می‌دهد. علاوه بر پوشش بازار داخلی به کشورهایی همچون عراق، کویت، امارات متحده عربی و جمهوری آذربایجان صادر می‌شود.

7-احمد صادقیان (صنایع غذایی تک ماکارون)

                                                                                     c0e9d41b630f.jpg

بنیان گذرا این صنعت، احمد صادقیان و متولد 1322 در یزد است. صادقیان، سال ۱۳۷۲ در کنار صنعت نساجی وارد صنایع غذایی شد و مجهزترین کارخانه تولید ماکارونی خاورمیانه را بنیاد کرد و با افتتاح شرکت تک ماکارون نه تنها کشور از واردات ماکارونی بی نیاز کرد ، بلکه امکان صادرات آن را فراهم نمود. این شرکت نیز هم اینک به گروه صنعتی تبدیل شده و علاوه بر ماکارونی ، دارای کارخانجات «آردداران» ، « صبحانه پیکوتک» و خطوط تولید دیگری است.

8- بهروز فروتن  (صنایع غذایی بهروز)

                                                                                     7eab56cac6c3.jpg

بنیان گذار صنایع غذایی بهروز، آقای بهروز فروتن است. وی در سال ۱۳۲۴ در تهران به دنیا آمد. در سنین کودکی به فعالیت های اقتصادی می پرداخت و با دست فروشی درآمد کسب می کرد و همچنین با از دست دادن پدرش در سن 10 سالگی، خیلی زود مستقل شد. روش نوین مدیریتی، با تکیه به نیروی جوان، عامل موفقیت این گروه است. همچنین این گروه، نمایندگی هایی را در سراسر کشور دارد و زیر نظر تیم کیفی، محصولات بهروز را به بازار عرضه می کند. امروزه تیم تحقیقاتی صنایع غذایی بهروز، نخستین مرکز تحقیقات غذایی غیر دولتی در کشور است و امید دارد آینده ای روشن در زمینه ی غذایی کشور بسازد.

 

0

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری