1 ارسال در این موضوع قرار دارد

در این بخش  قصد داریم به معرفی بنیان گذاران 10  وب سایتی پر مخاطب در جهان بپردازیم :


1-لری پیج و سرگئی برین (بنیان گذاران گوگل)

3c1a46074601.jpg

گوگل بر گرفته شده از کلمه گوگول به معنی «یک عدد یک و صد صفر جلوی آن» است.گوگل پروژهٔ تحقیقاتی بود که در ژانویهٔ ۱۹۹۶ توسط لری پیج و سرگئی برین دو دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا رقم خورد.سرگی برین کارآفرین آمریکایی یهودی‌تبار متولد روسیه است که با کمک لری پیج کارآفرین و مبتکر آمریکایی شرکت گوگل را بنیان نهادند.95 درصد درآمد گوگل از طریق تبلیغات است

2-مارک زاکربرگ (بنیان گذار سایت فیس بوک)

                                   a8e0cf016303.jpg

مارک زاکربرگ، دانشجوی رشته علوم کامپیوتر و روان‌شناسی دانشگاه هاروارد پیش از آن نیز تجربه‌هایی در راه‌اندازی شبکه اجتماعی داشت. او وبگاه‌هایی مانند CourseMatch برای پیگیری وضعیت مدرک تحصیلی و Facemash را برای رده‌بندی میزان جذابیت افراد را طراحی کرده‌بود. در ماه فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی و در سن ۲۰ سالگی به‌همراه دوستان خود وبگاه The Facebook را راه‌اندازی کرد. در ۲۴ ساعت اولیه راه‌اندازی این وبگاه ۱٫۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه هاروارد و پس از یک ماه، بیش از نیمی از دانشجویان کارشناسی این دانشگاه درفیسبوک عضو شدند.زاکربرگ در سال 2018 پنجمین ثروتمند جهان شناخته شد.

4-جاوید کریم،استیوچن وچاد هرلی( بنیان گذاران سابق یوتیوب)

                                     effc506edf84.jpg

یوتیوب یا یوتوب دوّمین وبگاه پرطرفدار در جهان پس از گوگل و پیش از فیس‌بوک و بزرگترین شاخهٔ گوگل است که در نوار ابزار این وبگاه دیده می‌شود. یوتیوب معروف‌ترین وبگاه بارگذاری و تماشای ویدئو است که توسط سه کارمند سابق پی‌پل(جاوید کریم،استیوچن وچاد هرلی  در فوریه سال ۲۰۰۵ ایجاد شد.در اکتبر سال ۲۰۰۶ آنها یوتیوب را ۱٫۶۵ میلیارد دلار به گوگل فروختند.

4-روبن لی  (بنیان گذاربایدو)

                                     89b95d9a1ecc.jpg
بایدو ،یک وبگاه جستجوگر چینی است که دارای ۵۷ خدمت گوناگون، از جستجو گرفته تا شبکه‌های اجتماعی می‌باشد. این وبگاه قابلیت جستجو در اینترنت، شامل عکس و فایل‌های صوتی مانند MP3 و… را فراهم می‌کند. از دیگر قابلیت‌های این وبگاه نوشتن عبارت مورد نظر به خط پین یین و برگرداندن آن به‌طور خودکار به چینی نوشتاری و جستجو بر اساس آن می‌باشد. این موتور جستجوگر در  چهارمین  وبگاه پربازدید دنیا و پربازدیدترین وبگاه چین بوده‌است.
ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران در صبح روز سه‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۸۸ سایت بایدو، بزرگترین موتور جستجوگر چینی را هک کردند. طبق پیغامی که آنان پس از هک وبگاه بایدو گذاشتند، عنوان شده بود:   ارتش سایبری ایران در اعتراض به دخالت‌های سایت‌ها بیگانه و صهیونیستی در امور داخلی کشورمان و پخش اخبار دروغ و تفرقه‌برانگیز راه‌اندازی شده‌است .این اقدام به ایجاد یک جنگ سایبری میان ایران و چین انجامید و گروهی از هکرهای چینی به نام «اتحادیه هانکر» وبگاه‌های رسمی حکومت ایران از جمله وبگاه رسمی ریاست جمهوری و رهبری را هک کردند

5-جیمی ویلز،لری سنگر(بنیان گذار ویکی پدیا)

8cc28478a1b1.jpg

جیمی ویلز ،بنیانگذار و رئیس بنیاد ویکی‌مدیا، شرکتی غیرانتفاعی است که مجری پروژهٔ ویکی‌پدیا و شماری دیگر از پروژه‌های ویکی است. او همچنین بنیان‌گذار شرکت انتفاعی ویکیا نیز هست.ازدیگر بنیانگذاران ویکی‌پدیا لری سنگر بودا که بعداً ویکی‌پدیا را ترک کرده و آن را مورد انتقاد قرار داد و دانشنامهٔ سیتیزندیوم را بنیان نهاد.برطبق آمار اَلِکسا، ویکی‌پدیا هفتمین صفحهٔ پربیننده در اینترنت است و برطبق کام اسکور، این وبگاه در هر ماه و فقط در ایالات متحدهٔ آمریکا بیش از ۱۱۷ میلیون بار دیده می‌شود و آمار جهانیِ بازدید آن ۱۸ میلیارد بار است

6-کوین سیستروم ،مایک کرایگر(بنیان گذاران  اینستاگرام )

c6f7fedce061.jpg

 کارآفرین و مهندس نرم‌افزار آمریکایی است. او از اصلی‌ترین مؤسسان شبکه اجتماعی اینستاگرام می‌باشد.
یک مهندس نرم‌افزار اهل برزیل است. او در سال ۲۰۱۰ به همراه کوین سیستروم کمپانی محبوب اینستاگرام را بنیان نهاد. در مدت زمان بسیار کوتاهی این برنامه توانست سودآوری به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار آمریکا برای سرمایه‌گذاران داشته باشد.با رشد سریع و فراگیر این رسانه اجتماعی سرمایه‌گذاران بیشتری تمایل به سرمایه‌گذاری پیدا کردند. در تاریخ ششم ماه سپتامبر سال ۲۰۱۲، شرکت فیسبوک، برنامه اینستاگرام را به ارزش یک میلیارد دلار آمریکا (به صورت نقد و سهام) خریداری کرد.

7-جف بزوس (بنیان گذار سایت آمازون و الکسا)

                                       44a51f89e4e5.jpg

در سال ۱۹۹۴ توسط جف بزوس، در شهر سیاتل، واشینگتن تأسیس شد. این شرکت فعالیت جدی خود را در سال ۱۹۹۵ با عنوان فروشگاه آنلاین کتاب، آغاز کرد، سپس به فروش محصولات نو یا دست‌دوم از طریق اینترنت نمود. شرکت آمازون هم‌اکنون کتاب، سی‌دی، دی‌وی‌دی، بسته‌های نرم‌افزاری و حتی کفش و لباس نیز عرضه می‌کند و امروزه بیشترین درصد فروش را در بین سایر فروشگاه‌های اینترنت دارد. دامنه amazon.com در سال ۲۰۰۸ سالانه حداقل ۶۱۵ میلیون بازدیدکننده داشته‌است. آمازون تا ابتدای سال ۲۰۱۶ بیش از ۱۳۰ میلیون مشتری را به وب سایت خود در آمریکا جذب کرد.
الکسا یکی از زیرمجموعه‌های آمازون است که سود زیادی را نصیب این شرکت کرده‌ است. بر اساس گزارش‌ها، الکسا به تنهایی در سال ۲۰۱۶ برای آمازون ۳۳۰ میلیون دلار درآمد داشته‌است .

8-جک دورسی (بنیان گذار سایت تویتر)

                                    2057287dc6a9.jpg

 طراح نرم‌افزار آمریکایی، بنیانگذار و مدیر عامل توییتر و همچنین اسکویر «شرکت پرداخت همراه»، به عنوان یک نوآور برجسته شناخته شده‌است. دورسی در سنت لوییس، میسوری بزرگ شد. او تحصیلات عالی خود را از دانشگاه علم و صنعت میسوری آغاز کرد و بعد به دانشگاه نیویورک منتقل شد، و در همین دانشگاه برای اولین بار ایده خلق توییتر را ارائه داد.

9-جری یانگ و دیوید فیلو (بنیان گذاران سایت یاهو)

                                  cd8219890d28.jpg

 دانشجویان فارغ‌التحصیل مهندسی برق دانشگاه استنفورد بودند که وب سایتی به نام «راهنمای جری و دیوید برای شبکهٔ جهانی وب» ایجاد کردند. راهنمای دیوید و جری، این قابلیت را داشت که وب سایت‌ها را جستجو کند. سرانجام این جستجوگر بهبود یافت و به یکی از جستجوگرهای محبوب جهان تبدیل شد. سرانجام در آوریل ۱۹۹۴، «راهنمای جری و دیوید برای شبکهٔ جهانی وب» به یاهو تغییر نام یافت.دامنهٔ یاهو (Yahoo.com) در تاریخ ۱۸ ژانویه ۱۹۹۵ ساخته شد.

10-پیر امیدیار( بنیان گذار سایت ای بی)

                                  9305e2293e1c.jpg

متولد۱۹۶۷  بنیان‌گذار ایرانی‌تبار متولد فرانسه سایت ای‌بی، شرکت eBay را در سال ۱۹۹۵ میلادی کاملاً به صورت اتفاقی تأسیس کرد. بر اساس گزارش‌ها این وب سایت در ابتدا یک صفحه اینترنتی ساده بود و با حراج یک اشاره گر لیزری به صورت آنلاین کار خود را آغاز نمود و خوشبختانه خریدار هم برای آن پیدا شد.
امیدیار با دریافت مبلغ ناچیزی بین ۲۵ سنت تا دو دلار به فروشندگان اجازه داد که اجناس خود را برای شرکت در حراج در سایت eBay معرفی کنند. همچنین درصدی از خریدوفروشها به او می‌رسید و به این ترتیب eBay موجب شد که فروشندگان و خریداران با هم به راحتی به خرید و فروش بپردازند.

 

0

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری