1 ارسال در این موضوع قرار دارد


4904-4-1e5306ac0a.jpg

مواد لازم خورش ترشی گرما

  • مواد اصلی پیاز 1 عدد
  • گوشت خورشتی 300 گرم
  • آلوچه (خورشتی) 15 عدد
  • لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه
  • زعفران آب کرده (غلیظ) 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش ترشی گرما:

  • 1 ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و روی حرارت قرار دهید و بعد از اینکه کمی سبک شد روغن ریخته و نیمه سرخ کنید سپس گوشت را در پیازداغ تفت دهید تا آب آن کشیده شود و رنگ گوشت برگردد،
  • 2 سپس 2 پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود.
  • 3 لوبیا را به همراه آلوچه اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخر محلول زعفران و نمک را اضافه کنید.
  • سایر نکات خورش ترشی گرما 1)این غذا متعلق به شهر اردبیل است و نوعی خورش است که با پلو سرو می شود.
  • 2)حتما لوبیا را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.
  • زمان پخت 120 دقیقه

مطالب مرتبط:

غذاهای محلی اردبیل

0

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری